Sommige wel, sommige niet. Alle producten die gemaakt zijn tot 2016 bevatten flash en dat wordt op een tablet niet ondersteund. Alle producten die we sinds die tijd ontwikkelen bevatten geen flash en werken daarom wel op een tablet. In de productcatalogus kun je zien welke producten flash bevatten en welke niet.

Tip: Wil je op een tablet werken? Download dan de app GGZ Ecademy leeromgeving. Klik hier voor meer informatie over deze app.