In onze nieuwe leertrajecten die via het Centraal leerplatform aan onze leden worden aangeboden, kun je te allen tijde terugkeren naar je afgeronde leertrajecten om alsnog het evaluatieformulier in te vullen.

Bij de 'oudere' leertrajecten zit het evaluatieformulier in de module gebouwd. Er verschijnt dan, na het maken van de toets, rechtsboven in de module een knopje met een blauw vinkje. Als je hierop klikt kun je het evaluatieformulier alsnog invullen.

Let op! Dit is uitsluitend van toepassing voor de producten van GGZ Ecademy. Voor ingekochte producten, die doorgaans ook een andere vormgeving hebben dan die van GGZ Ecademy, kan geen evaluatieformulier worden ingevuld.