Soms krijg je op je tablet een melding dat de leeromgeving van GGZ Ecademy geen veilige website is (het certificaat is niet geldig).

Als je deze melding krijgt kun je er zelf voor kiezen om toch in te loggen maar als je geen enkel risico wilt lopen qua beveiliging dan moet je dat niet doen. Deze melding kan getoond worden als de software van je tablet niet up-to-date is. Dus als je deze melding krijgt kun je het beste je software van je tablet updaten naar de nieuwste versies.