Het verenigingsbestuur van GGZ Ecademy bestaat uit mensen die werkzaam zijn bij een van de leden van GGZ Ecademy.

Bestuur

Dorian Kemperman, Parnassia Groep
Annet Kunz, HVO Querido
Kees Spitters (voorzitter), GGzE
Walther Tibosch, Novadic Kentron
André van Boekholt, Dimence Groep 

Directie

Arjan Pronk, arjan@ggzecademy.nl

Werknemers

Irene Bijl, Applicatiebeheerder/ondersteuner, irene@ggzecademy.nl

Irene maakt deel uit van het supportteam en is samen met Karen voor veel mensen het eerste aanspreekpunt van GGZ Ecademy. Daarnaast is Irene druk met het testen van de leerproducten van GGZ Ecademy.


Margreet Botter, coördinator Ontwikkeling, margreet@ggzecademy.nl

Margreet is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van scholingsmateriaal en de samenstelling van redactieraden. Je mag haar altijd mailen als je experts weet die een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van lesmateriaal. Ook weet ze (inmiddels) veel over accreditatie en verzorgt ze de communicatie van GGZ Ecademy.


Ingrid van Dijck, secretarieel medewerker, ingridvandijck@ggzecademy.nl 

Ingrid zorgt dat de trainingen van GGZ Ecademy op rolletjes lopen, dat accreditatie is geregeld en ondersteunt de medewerkers van GGZ Ecademy bij het plannen en organiseren van bijeenkomsten.


Rob Keukens, inhoudelijke adviseur, rob@ggzecademy.nl

Rob houdt de inhoudelijke ontwikkelingen in de ggz bij en onderzoekt daarvan de relevantie voor (de producten van) GGZ Ecademy. Daarnaast is hij projectleider van het Project Scholen.


Wilda Kool, coördinator ledenbeheer, wilda@ggzecademy.nl

Wilda zorgt ervoor dat de ontwikkelde producten ook daadwerkelijk een plekje krijgen in de scholing bij de leden. Ze komt veel bij de leden langs om te horen wat de behoeften zijn en wat GGZ Ecademy daarin kan betekenen. Je kunt met haar over allerlei ideeën rond implementatie sparren.


Karen Meijs, applicatiebeheerder, karen@ggzecademy.nl

Karen maakt deel uit van het supportteam van GGZ Ecademy. Hier kun je terecht met alle vragen, opmerkingen en tips die je hebt over de producten en diensten van GGZ Ecademy. Karen geeft trainingen over het centraal leerplatform, organiseert bijeenkomsten voor beheerders en gaat langs bij leden. Daarnaast schrijft zij artikelen en is beheerder van de supportsite. 


Ingrid Meuwissen, organisatieondersteuner, ingridmeuwissen@ggzecademy.nl 

Ingrid is een organisatorische duizendpoot die GGZ Ecademy draaiende houdt. Ze zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte blijft van alle Ecademy-zaken die voor hem belangrijk zijn, via mailings, nieuwsbrieven en via de site. Bovendien maakt ze het mogelijk dat iedere bijeenkomst tot in de puntjes is geregeld.


Oscar Visser, Senior implementatie consultant, oscar@ggzecademy.nl 

Oscar maakt als consultant onderdeel uit van het support team van GGZ Ecademy en ondersteunt leden bij het implementeren van het centraal leerplatform en leerproducten in diverse leeromgevingen. Hij houdt zich bezig met de ontwikkeling van de software en is verantwoordelijk voor een aantal projecten.


Kees van de Wal, Manager kwaliteit en beheer, kees@ggzecademy.nl

Kees zorgt samen met collega's dat processen soepel verlopen en dat nieuwe diensten of business cases goed in de organisatie kunnen landen. Daarnaast heeft Kees een overkoeplende rol in het beheer van alle systemen. Als het nodig is draait Kees mee op de helpdesk, neemt hij deel in diverse projecten en voert hij de eindcontrole op de leerproducten uit.