Centraal leerplatform GGZ Ecademy is een platform wat door GGZ Ecademy beschikbaar wordt gesteld aan de aangesloten ggz-instellingen. Elke ggz-instelling heeft een eigen leeromgeving waarbinnen men het leren van de organisatie zelf vorm kan geven. Elke ggz-instelling bepaalt zelf welke leerproducten men aanbied aan de eigen werknemers.

Infographic

Bekijk onderstaande infographic voor meer informatie. Klik rechtsonder op de diagonale pijltjes voor een fullscreen-weergeve.