Als je toegang wilt tot het Centraal leerplatform GGZ Ecademy (CLP) moet je je eerst registeren om een account aan te maken (stap 1). Daarna kun je je aanmelden bij de juiste leeromgeving (stap 2). Het aanmelden bij de leeromgeving kan op verschillende manieren:

• Aanmelden met een aanmeldsleutel
  • Aanmelden met een aanmeldcode, toegang door een beheerder of via domeinvalidatie.

Na het aanmelden heb je toegang tot de leeromgeving en kun je aan de slag (stap 3).

In onderstaande instructie wordt beschreven wat je moet doen als je je wilt aanmelden met een aanmeldsleutel

STAP 1: Registratie

Als je al een account voor het CLP hebt kun je stap 1 overslaan.

1. Ga naar https://portaal.ggzecademy.nl en klik op de button Registreren.
  2. Doorloop de procedure die wordt aangeboden.

Je hebt nu een account aangemaakt. Onthoud je inlognaam en wachtwoord.

Let op: tijdens het registratieproces ontvang je een activatie-e-mail. Ontvang je deze niet kijk dan zeker even in je spambox.

STAP 2: Aanmelding bij de leeromgeving

1. Eenmaal geregistreerd, komt je op de pagina ‘Leeromgevingen'. Klik hier op de button Toevoegen.
  2. Je komt op een nieuw scherm en daar zie je een invulveld Aanmeldsleutel.
    Vul hier je aanmeldsleutel in.
    Een aanmeldsleutel ziet er als volgt uit: XXX-12345678
  3. Klik nu op de button Volgende.
    Als alles goed is gegaan verschijnt er een melding dat je aanmelding is gelukt.

Je hebt nu toegang tot de leeromgeving die bij jouw aanmeldsleutel hoort.

STAP 3: Aan de slag met de leerproducten

Je kunt op elk willekeurig moment inloggen op het CLP door naar de inlogpagina te gaan: https://portaal.ggzecademy.nl.

• Als je bent ingelogd in het portaal zie je op je home-pagina een tegel voor elke leeromgeving waar jij toegang toe hebt.
  • Klik op de tegel op de button Inloggen om in te loggen in de leeromgeving.
  • Eenmaal in de leeromgeving heb je twee mogelijkheden, afhankelijk van hoe een en ander is ingericht door de beheerder:
    • Je klikt op de tab Catalogus en ziet daar de voor jouw beschikbare leerproducten. Als je in de catalogus een product kiest wordt je ingeschreven en komt het leerproduct op je Home te staan.
    • Je klikt op de tab Home en ziet daar de leerproducten waarvoor jij bent ingeschreven als deelnemer.