Let op: dit artikel is bestemd voor scholen die lid zijn van GGZ Ecademy.

Als je je mentor-aanmeldsleutel hebt verzilverd kan de functioneelbeheerder de observator-rol voor je aanvragen bij GGZ Ecademy. Met deze rol krijg je de beschikking over meer functionaliteiten met betrekking tot het bekijken en rapporteren van voortgang en leerresultaten.

Begeleiden

Als je de observator-rol hebt zie je in de leeromgeving een tabblad Begeleiden. Hierop kun je per leerproduct en per deelnemer de voortgang en resultaten bekijken. 

Rapportages

Met de observator-rol krijg je ook de beschikking over het tabblad Rapportages. Hier kun je standaard rapportages uitvoeren en je kunt zelf rapportages maken. Voor dit laatste kun je het beste dit supportartikel op de website van aNewSpring lezen voordat je begint. Houd er rekening mee dat het maken van rapportages een complexe klus kan zijn.

Vragen en hulp

Heb je vragen over deze functionaliteiten of heb je hulp nodig? Informeer dan bij de functioneel beheerder van de school waar je werkt. Het supportteam van GGZ Ecademy kan geen vragen van docenten in behandeling nemen.

Let op: met de observator-rol kun je de voortgang en resultaten zien van alle deelnemers binnen de leeromgeving. Dus elke docent ziet informatie over alle deelnemers van de school.

Let op: de observator-rol is alleen bruikbaar als je inlogt via het portaal van Centraal leerplatform GGZ Ecademy (CLP), dus niet als je middels een LTI-koppeling vanuit je eigen ELO werkt. 

Let op: Als je de leerproducten van GGZ Ecademy via LTI vanuit de eigen ELO van de school start heb je de observator-rol niet nodig omdat je voortgang en resultaten van de deelnemers in je eigen ELO kunt inzien.