GGZ Ecademy is een vereniging van GGZ instellingen die gezamenlijk e-learning ontwikkelen. De instellingen die lid zijn van GGZ Ecademy mogen de ontwikkelde modulen vervolgens gebruiken om de eigen medewerkers te scholen. Wij verkopen geen licenties voor losse modulen. 

Is er een bredere behoefte vanuit een organisatie om medewerkers te scholen middels e-learning, dan is het mogelijk interessant om lid te worden van GGZ Ecademy. 

Op onze website vind je meer informatie over de vereniging. In de productcatalogus vind je bijvoorbeeld een overzicht van alle modulen die we tot op heden hebben opgeleverd, met bij elke module een kort filmpje waarin uitgelegd wordt wat je hiervan kan verwachten.

Mocht je dat willen, dan kunnen we je meer informatie sturen over de voorwaarden van het lidmaatschap. Stuur dan een e-mail naar info@ggzecademy.nl en we nemen contact met je op. 

Kennismaken

Het is ook mogelijk om kennis te maken met GGZ Ecademy tijdens een Kennismakingsdag of Seminar. Kijk in de agenda op de website wanneer we weer een bijeenkomst organiseren.