Als je een training wilt volgen via Centraal leerplatform GGZ Ecademy moet je geregistreerd en aangemeld zijn. Als je je registreert maak je eerst een account aan, daarna meld je je aan bij de gewenste leeromgeving. Ben je bij meerdere organisaties werkzaam die lid zijn van GGZ Ecademy dan kun je toegang aanvragen tot meerdere leeromgevingen. 

Als je je registreert moet je een aantal persoonsgegevens invullen. Er wordt o.a. gevraagd je prive-e-mailadres op te geven. Dit wordt gevraagd omdat je account van jezelf is, onafhankelijk van je werkgever. Het platform wordt gebruikt door een groot aantal ggz-instellingen. Als je naar een andere werkgever gaat blijft je account, en dus je leerresultaten, bewaard. Je prive-e-mailadres wordt goed beschermd en wordt nooit voor andere doeleinden gebruikt.

In onderstaande video wordt het registratie- en aanmeldproces uitgelegd.
Let op: deze video is nog niet aangepast aan de laatste update van het aanmeldproces, de belangrijkste wijziging is dat de Showcase-leeromgeving niet meer bestaat, verder klopt de video wel en is daardoor ook goed bruikbaar.

Werk je niet bij een organisatie die lid is bij GGZ Ecademy? Lees dan hier hoe je gebruik maakt van de gratis leerproducten.


Bekijk ook: