GGZ Ecademy ontwikkelt diverse leerproducten, zoals e-learningmodules, leertrajecten maar ook blended trainingen. Een overzicht is te vinden in de productcatalogus.

De ggz-instelling waar jij werkt bepaalt zelf welke leerproducten aan de werknemers worden aangeboden. Ook het verstrekken van inloggegevens wordt verzorgd door de instelling waar jij werkt. Informeer bij de afdeling opleidingen of HR voor toegang tot de leeromgeving en leerproducten.