Waarom zou ik een tweede e-mailadres toevoegen?

Een tweede e-mailadres is bijvoorbeeld handig als je meldingen en berichten wilt ontvangen op je werk e-mailadres, maar ook in wilt kunnen loggen met je privé e-mailadres. Je weet dan zeker dat je nog toegang kunt krijgen tot je account als je in de toekomst uit dienst gaat. Het is dan makkelijker om dezelfde account te blijven gebruiken bij een nieuwe werkgever.

Hoe voeg ik een extra e-mailadres toe?

Je persoonsgegevens van het Centraal Leerplatform pas je altijd aan via het portaal. Log in en klik vervolgens op "Extra e-mailadres toevoegen" aan de rechterkant.

Waar ontvang ik straks e-mails en meldingen?

Alle communicatie vanuit het leersysteem zal naar het eerste e-mailadres worden gestuurd. Je kunt beide e-mailadressen gebruiken om in te loggen of een nieuw wachtwoord aan te vragen.