Let op: werk of studeer je bij een organisatie die is aangesloten bij GGZ Ecademy? Volg dan niet onderstaande instructie maar informeer bij je eigen organisatie.

De gratis leerproducten van GGZ Ecademy worden aangeboden via Centraal leerplatform GGZ Ecademy, een online leerplatform. Als je gebruik wilt maken van dit platform moet je je registreren op het platform en daarna aanmelden bij de juiste leeromgeving. Volg hiervoor onderstaande instructie.

STAP 1: Registratie op het platform

Heb je al een account op Centraal leerplatform GGZ Ecademy? Ga dan naar stap 2.

1. Open de website https://portaal.ggzecademy.nl;
  2. Klik op Registreren;
  3. Klik op Volgende;
  4. Vul het formulier in en doorloop de procedure;
    Ontvang je geen activatie e-mail? Kijk dan in je spamfolder.
  5. Ga verder met stap 2.

STAP 2: Aanmelding bij de leeromgeving

Heb je al toegang tot Leeromgeving GGZ Ecademy (externen)?  Ga dan naar stap 3.

1. Eenmaal geregistreerd, kom je op de pagina Leeromgevingen;
    Door rechtsboven op je naam te klikken kun je in het menu kiezen voor Leeromgevingen.
  2. Klik hier op de button Toevoegen;
  3. Kies uit de keuzelijst Leeromgeving de optie GGZ Ecademy (leeromgeving externen);
  4. Klik op Volgende;
  5. Vul de aanmeldcode in die je hebt ontvangen;
    De aanmeldcode begint met EXT_.
  6. Klik op Opslaan.
    Je aanvraag moet door de beheerder van de leeromgeving worden goedgekeurd. Zodra dit is gebeurd ontvang je een e-mail op het ingevulde e-mailadres. Let op: we proberen dit altijd binnen 1 werkdag te doen, vaak gaat het veel sneller.
  7. Als je de e-mail hebt ontvangen ga je verder met stap 3.
    Ontvang je geen bestigings e-mail? Kijk dan in je spamfolder.

STAP 3: Toegang krijgen tot een leerproduct

1. Log in op https://portaal.ggzecademy.nl;
    Je ziet nu alle leeromgevingen waar jij mag inloggen.
  2. Klik op Inloggen op de tegel GGZ Ecademy (leeromgeving externen);
    Je bent nu ingelogd in de leeromgeving.

In de CATALOGUS  zie je welke leerproducten voor jou beschikbaar zijn.
Debutton igeeft meer informatie over het leerproduct. Met de button Toevoegen kun je je inschrijven.

Op HOME zie je alle leerproducten waarvoor jij bent ingeschreven. Klik op een tegel om het leerproduct te starten.

Let op: De tegel toegangscode invoeren heb je niet nodig voor toegang tot de gratis producten.

Vragen?

Heb je vragen over deze instructie of loop je tegen problemen aan stuur dan een e-mail naar support@ggzecademy.nl en vermeld daarbij de aanmeldcode.