Let op: werk of studeer je bij een organisatie die is aangesloten bij GGZ Ecademy? Volg dan niet onderstaande instructie maar informeer bij je eigen organisatie.

De leerproducten van de forensische leerlijn worden aangeboden via Centraal leerplatform GGZ Ecademy, een online leerplatform. Om gebruik te maken van dit platform heb je een account nodig en toegang tot de juiste leeromgeving. Volg hiervoor onderstaande instructie.

STAP 1: Registratie op het platform

Heb je al een account op Centraal leerplatform GGZ Ecademy? Ga dan naar stap 2.

1. Open de website https://portaal.ggzecademy.nl;
  2. Klik op Registreren;
  3. Klik op Volgende;
  4. Vul het formulier in en doorloop de procedure;
    Ontvang je geen activatie e-mail? Kijk dan in je spamfolder.
  5. Ga verder met stap 2.

STAP 2: Aanmelding bij de leeromgeving

1. Eenmaal geregistreerd, kom je op de pagina Leeromgevingen;
  2. Klik hier op de blauwe button Toevoegen;
  3. Kies uit de keuzelijst Leeromgeving de optie Forensische leerlijn;
  4. Klik op Volgende
    Je bent nu aangemeld bij de leeromgeving.

STAP 3: Toegang krijgen tot een leerproduct

1. Log in op https://portaal.ggzecademy.nl;
    Je ziet nu alle leeromgevingen waar jij mag inloggen.
  2. Klik op Inloggen op de tegel Forensische leerlijn;
    Je bent nu ingelogd in de leeromgeving.

In de CATALOGUS  zie je welke leerproducten voor jou beschikbaar zijn.
Debutton igeeft meer informatie over het leerproduct. Met de button Toevoegen kun je je inschrijven.

Op HOME zie je alle leerproducten waarvoor jij bent ingeschreven. Klik op een tegel om het leerproduct te starten.

Vragen?

Heb je vragen over deze instructie of loop je tegen problemen aan stuur dan een e-mail naar support@ggzecademy.nl en vermeld daarbij de forensische leerlijn.