Er kunnen verschillende automatische berichten worden verstuurd vanuit het platform. Je kunt zelf aangeven of je berichten wilt ontvangen en hoe vaak je deze wil ontvangen.

Dit kun je aanpassen in je accountinstellingen. Daarnaast kun je de MemoTrainer per leerproduct aanpassen.

Algemene notificaties en mails aanpassen

Er zijn twee manieren om op de instellingenpagina te komen:

• Heb je een email met automatische notificatie ontvangen? Onderaan staat een link waar je op kunt klikken om de instellingen aan te passen.
  • Werk je direct in het Centraal Leerplatform? Open de leeromgeving, klik rechtsboven op je naam en kies voor Accountinstellingen. Selecteer daarna 'overige instellingen'.

Tip: zet notificaties nooit helemaal uit. Je mist dan misschien belangrijke berichten. Wat je wel kunt doen is instellen dat de mails dagelijks of wekelijks verstuurd worden.

Memotrainer

Volg je een leerproduct met memotrainer en wil je minder emails ontvangen, of op andere momenten? Volg dan onderstaande stappen.

1. Open het betreffende leerproduct
  2. Kies rechts in de widget MemoTrainer voor 'MemoTrainer Instellingen'
  3. Stel je voorkeuren in en kies voor Opslaan.