Let op: als je werkt voor een organisatie die lid is van GGZ Ecademy of gratis scholing wil volgen heb je hoogstwaarschijnlijk geen aanmeldsleutel of toegangscode nodig. Als dit voor jou geldt lees dan het artikel hoe kan ik een leertraject volgen?

Aanmeldsleutel

Een aanmeldsleutel geeft toegang tot een leeromgeving. Wij sturen de aanmeldsleutel naar de opleider en die stuurt jou vervolgens de aanmeldsleutel op. 

Hoe krijg ik een aanmeldsleutel?

Neem contact op met de organisatie waar je de scholing gaat volgen. Zij kunnen je verder helpen.

Hoe gebruik ik een aanmeldsleutel?

Als je via het portaal een leeromgeving toevoegt die een aanmeldsleutel verplicht stelt krijg je direct een invulveld te zien:

Toegangscode

Wanneer heb ik een toegangscode nodig? 

Een toegangscode wordt gebruikt als je afgeschermde scholing wilt volgen, meestal omdat je vanuit een externe partij die geen lid is van GGZ Ecademy scholing bij ons volgt. Een toegangscode geeft toegang tot een beperkt aantal leerproducten. 

Als je geen toegangscode hebt ontvangen, dan heb je deze waarschijnlijk ook niet nodig. Klik dan op 'Catalogus' om de beschikbare scholing te zien. 

Hoe krijg ik een toegangscode?

De toegangscodes worden uitgedeeld door de organisatie die jou deze leerproducten aanbiedt, niet door GGZ Ecademy. Als je geen toegangscode hebt ontvangen, neem dan contact op met de organisatie waar je de scholing volgt, bijvoorbeeld je werkgever of de opleider.

Hoe gebruik je een toegangscode?

Op de homepage van de leeromgeving staat onderin dit invulveld waar je de code in kunt vullen: