Je persoonsgegevens van het Centraal leerplatform GGZ Ecademy (CLP) kun je aanpassen vanuit het portaal: http://portaal.ggzecademy.nl. Ga naar het portaal, vul je inloggegevens in en klik vervolgens op je naam in de menubalk rechtsboven en kies voor "Profiel bekijken", "Wachtwoord wijzigen" of "E-mailadres wijzigen".
Bij profiel bekijken kun je jouw naam, geboortedatum en je registratie bij beroeps- en kwaliteitsregisters aanpassen.
Beheerders kunnen persoonsgegevens in het account niet wijzigen, vanwege privacyregels wordt om je wachtwoord gevraagd bij het aanpassen van je gegevens.

Let op: Als je in een leeromgeving aan het werk bent kun je je gegevens en wachtwoord wel zien maar je kunt ze niet aanpassen. Hiervoor moet je altijd naar het portaal gaan.