Je persoonsgegevens van het Centraal leerplatform GGZ Ecademy (CLP) kun je aanpassen vanuit het portaal: http://portaal.ggzecademy.nl. Ga naar het portaal, vul je inloggegevens in en klik vervolgens op je naam in de menubalk rechtsboven en kies voor "Profiel bekijken" of "Wachtwoord wijzigen".

Bij profiel bekijken kun je naam, geboortedatum en Registratie bij beroeps- en kwaliteitsregisters aanpassen.

Beheerders kunnen persoonsgegevens in het account niet wijzigen, omdat hiervoor een wachtwoord voor nodig is.

Let op: Als je in een leeromgeving aan het werk bent kun je je gegevens en wachtwoord wel zien maar je kunt ze niet aanpassen. Hiervoor moet je altijd naar het portaal gaan.