Je persoonsgegevens van het Centraal Leerplatform pas je altijd aan via het portaal. Log in en klik vervolgens op een van deze opties aan de rechterkant:

• Alle gegevens bekijken of wijzigen: hier pas je je naam of geboortedatum aan.
  • Wachtwoord wijzigen
  • E-mailadres wijzigen
  • Extra e-mailadres toevoegen (lees hier meer)

Wil je je kwaliteitsregisters toevoegen of aanpassen? Lees dan het artikel Hoe kan ik mijn kwaliteitsregisters toevoegen of aanpassen.

Let op: Als je in een leeromgeving aan het werk bent kun je je gegevens wel zien, maar je kunt ze niet aanpassen. Hiervoor ga je altijd naar het portaal.

Let op: Een beheerder kan persoonsgegevens niet aanpassen voor een andere gebruiker. Vanwege privacyregels wordt om je wachtwoord gevraagd bij het aanpassen van je gegevens.