In elke internetbrowser kun je aangeven of pop-ups wel of niet geblokkeerd moeten worden. Om de leerproducten van GGZ Ecademy goed te kunnen gebruiken moet de pop-up blokkering van je internetbrowser uit staan.

Hieronder wordt voor een aantal internetbrowsers aangegeven hoe je de pop-up blokkering kunt opheffen.

In Internet Explorer

1. Klik op het icoontje helemaal rechts bovenaan;
  2. Klik op "internet options";
  3. Ga naar "privacy";
  4. Zorg dat het vakje voor "Turn on pop-up blocker" niet aangevinkt is.

In Google Chrome

1. Klik in de rechter bovenhoek op de sleutel (Google Chrome aanpasen en beheren);
  2. Klik op "opties";
  3. Klik op "geavanceerde opties";
  4. Klik achter "Privacy" op "instellingen voor inhoud";
  5. Achter "Pop ups" moet de optie "Alle sites toestaan pop-ups weer te geven"' geselecteerd zijn.

In Mac Safari

1. Ga naar de beveiligingsinstellingen van uw browser (Command ,) of via "Safari - Voorkeuren".
  2.  Kies Blokkeer Pop-up vensters.

Voor overige browsers kun je hier kijken: https://www.browserchecker.nl/pop-up-blocker of contact opnemen met support@ggzecademy.nl.