In elke internetbrowser kun je aangeven of pop-ups wel of niet geblokkeerd moeten worden. Om de leerproducten van GGZ Ecademy goed te kunnen gebruiken moet de pop-up blokkering van je internetbrowser uit staan.

Hieronder wordt voor een aantal internetbrowsers aangegeven hoe je de pop-up blokkering kunt opheffen.

In Internet Explorer

1. Klik op het icoontje helemaal rechts bovenaan;
  2. Klik op "internet options";
  3. Ga naar "privacy";
  4. Zorg dat het vakje voor "Turn on pop-up blocker" niet aangevinkt is.

In Google Chrome

1. Klik in de rechter bovenhoek op de sleutel (Google Chrome aanpasen en beheren);
  2. Klik op "opties";
  3. Klik op "geavanceerde opties";
  4. Klik achter "Privacy" op "instellingen voor inhoud";
  5. Achter "Pop ups" moet de optie "Alle sites toestaan pop-ups weer te geven"' geselecteerd zijn.

Gebruik je een andere internetbrowser zoek dan naar een oplossing met Google of stuur een e-mail naar onze helpdesk.