Let op: dit artikel is bestemd voor scholen die lid zijn van GGZ Ecademy. 

Helpdesk en support
Waar kan ik terecht met vragen over het CLP en de leerproducten?
Docenten met vragen over het CLP en de leerproducten kunnen terecht bij de contactpersoon binnen de school. Vragen van docenten kunnen niet door GGZ Ecademy in behandeling worden genomen.
Hoe krijg ik toegang tot de leeromgeving
Mijn school werkt rechtstreeks op het CLP. Hoe krijg ik dan toegang als docent?
Als je als docent toegang wilt tot de leeromgeving dan heb je een mentor-aanmeldsleutel nodig. Deze sleutel wordt door de school gekocht en uitgereikt aan de juiste docenten. Klik hier voor de instructie om je sleutel te verzilveren.
Mijn school werkt in de eigen ELO en opent de leerproducten via LTI. Hoe krijg ik dan toegang als docent?
Als je als docent toegang wilt tot de leeromgeving dan heb je een mentor-aanmeldsleutel nodig. Deze sleutel wordt door de school gekocht en uitgereikt aan de juiste docenten. Klik hier voor de instructie om je sleutel te verzilveren.


Leeromgevingen in Centraal leerplatform GGZ Ecademy
Ik heb toegang tot 2 leeromgevingen, wat kan ik hiermee?
Een docent krijgt toegang tot twee leeromgevingen: één waarin het totale aanbod van leerproducten van GGZ Ecademy staat en één waar de leerproducten staan die ook voor de studenten beschikbaar zijn.
 • Leeromgeving Docentenomgeving scholen: 
  • In deze leeromgeving staan alle leerproducten die GGZ Ecademy beschikbaar stelt aan de scholen. Dit zijn volledig werkende leerproducten. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken tijdens klassikale lessen om samen met de studenten een bepaalde casus te doorlopen of samen een oefentoets te maken of te bespreken.
  • Let op: dit zijn volledig werkende producten, dat wil zeggen dat voortgang e.d. bewaard wordt. Als je bijvoorbeeld een 0-meting doorloopt worden de resultaten opgeslagen en aan het einde wordt een advies gegeven. Als je diezelfde 0-meting de volgende dag in een andere klas wilt bespreken kan dat niet, die 0-meting is met jouw account namelijk al gedaan. Dit zelfde principe geldt o.a. voor eindtoetsen.
 • De leeromgeving van de school:
  • In deze leeromgeving zie je precies hetzelfde als een student ziet. In de catalogus staan de producten die de school voor dit school jaar heeft gekocht bij GGZ Ecademy en dus beschikbaar zijn voor de studenten.

Let op: De leeromgeving Docentenomgeving scholen is alleen toegankelijk via het portaal van Centraal leerplatform GGZ Ecademy. Deze leeromgeving kun je dus niet vanuit de eigen ELO van de school benaderen.

Leerproducten van GGZ Ecademy
Accreditatie
De meeste leerproducten van GGZ Ecademy zijn geaccrediteerd bij een aantal beroeps/kwaliteitsregisters. Als docent kun je een leerproduct volgen en als je slaagt kom je, indien je bent aangesloten bij de betreffende registers, in aanmerking voor accreditatiepunten. Aan het einde van elk traject wordt een link aangeboden waarmee je je punten kunt aanvragen.
Observator-rol
Hoe krijg ik een observator-rol?
Als jij je mentor-aanmeldsleutel hebt verzilverd kan de funtioneelbeheerder een observator-rol voor je aanvragen.
Wat kan ik met een observator-rol?
Met de observator-rol krijg je de mogelijkheid om:
 • de voortgang van deelnemers per leerproduct te bekijken.
 • de voortgang per deelnemer te bekijken
 • rapportages te maken en uit te voeren.
Meer informatie hierover vind je hier.