Je toegang tot de leeromgeving in het Centraal leerplatform is gekoppeld aan je dienstverband bij je werkgever. Wanneer je uit dienst gaat dan zijn er twee opties:
1 - Je gaat (voorlopig) niet naar een ander lid van GGZ Ecademy
2 - Je gaat aan de slag bij een ander lid van GGZ Ecademy
Zie voor een overzicht van alle organisatie die lid zijn van GGZ Ecademy onze website.

1 - Ik ga (voorlopig) niet naar een ander lid van GGZ Ecademy

Je toegang tot de leeromgeving zal beĆ«indigd worden. Als jouw werkgever of school gebruik maakt van een koppeling dan stopt de toegang op het moment dat je geen inloggegevens voor het leersysteem meer hebt. Je blijft wel toegang houden tot het portaal met het account dat je zelf hebt aangemaakt. 

2 - Ik ga aan de slag bij een ander lid van GGZ Ecademy

Je toegang tot de leeromgeving zal beĆ«indigd worden. Als jouw werkgever of school gebruik maakt van een koppeling dan stopt de toegang op het moment dat je geen inloggegevens voor het leersysteem meer hebt. Jouw leerresultaten zijn gekoppeld aan het account in het portaal dat je zelf hebt aangemaakt. Via het portaal kun je met je bestaande account toegang aanvragen tot de leeromgeving van je nieuwe werkgever of school en de resultaten die je tot nu toe hebt behaald via het Centraal leerplatform blijven hierin bewaard. Het kan zijn dat er andere regels gelden bij je nieuwe werkgever of school dus wij raden je aan om dit altijd na te vragen bij de start van je dienstverband / opleiding.