Wanneer je een leertraject van GGZ Ecademy afsluit met een voldoende krijg je een certificaat. Dit certificaat heb je nodig om SKJ punten bij te laten schrijven, maar het kan ook zijn dat een werkgever hierom vraagt of dat je het certificaat wil downloaden voor je persoonlijke administratie.

Er zijn twee manieren om een certificaat te downloaden:

Certificaat downloaden via het leertraject

Open het leertraject. Scroll naar onderen en klik achter "certificaat" op "bekijk".

Certificaat downloaden via het overzicht

Deze manier kan je gebruiken om makkelijk meerdere certificaten tegelijk te downloaden of als je geen toegang meer hebt tot de leeromgeving of het leertraject.

1. Log in op https://portaal.ggzecademy.nl/
  2. Klik op de knop "Starten" bij een leeromgeving. Het maakt niet uit welke leeromgeving je kiest.
    1. Heb je deze knop niet? Klik dan eerst op "+ Leeromgeving toevoegen" en selecteer "GGZ Ecademy - Open aanbod". Daarna kan je vanuit het overzicht op "Starten" klikken bij deze leeromgeving.
  3. Klik nadat de leeromgeving geladen is op je naam bovenaan de pagina en selecteer "resultatenoverzicht".
  4. Klik "certificaten" om dit overzicht te openen.
  5. Klik op de naam van het certificaat om deze te downloaden.

Zie je het certificaat hier niet staan maar weet je wel zeker dat je deze hebt behaald? Ga dan na of je misschien nog een andere account hebt.