Let op: werk of studeer je bij een organisatie die is aangesloten bij GGZ Ecademy? Volg dan niet onderstaande instructie maar informeer bij je eigen organisatie.

De gratis leerproducten van GGZ Ecademy worden aangeboden via Centraal leerplatform GGZ Ecademy, een online leerplatform. Als je gebruik wilt maken van dit platform moet je je registreren op het platform en daarna aanmelden bij de juiste leeromgeving. Volg hiervoor onderstaande instructie.

STAP 1: Registratie op het platform

Heb je al een account op Centraal leerplatform GGZ Ecademy? Ga dan naar stap 2.

1. Open de website https://portaal.ggzecademy.nl;
  2. Klik op Registreren;
  3. Klik op Volgende;
  4. Vul het formulier in en doorloop de procedure;
    Ontvang je geen activatie e-mail? Kijk dan in je spamfolder.

STAP 2: Aanmelding bij de leeromgeving

Heb je al toegang tot Leeromgeving GGZ Ecademy (externen)?  Ga dan naar stap 3.

1. Eenmaal geregistreerd, kom je op de pagina Leeromgevingen;
    Door linksboven op Home te klikken kom je op de pagina Leeromgevingen.
  2. Klik hier op de button Toevoegen;
  3. Kies uit de keuzelijst Leeromgeving de optie GGZ Ecademy (leeromgeving externen);
    Let op: Aanmeldcode niet invoeren.
  4. Klik op Volgende;
  5. Je hebt nu toegang tot de leeromgeving.

STAP 3: Toegang krijgen tot een leerproduct

1. Log in op https://portaal.ggzecademy.nl;
    Je ziet nu alle leeromgevingen waar jij mag inloggen.
  2. Klik op Inloggen op de tegel GGZ Ecademy (leeromgeving externen);
    Je bent nu ingelogd in de leeromgeving.
  3. Kies vervolgens bovenin(naast home) CATALOGUS, daar zie je welke leerproducten voor jou beschikbaar zijn.Let op: Toegangscode niet invoeren
  4. Debutton igeeft meer informatie over het leerproduct. Met de button Toevoegen kun je je inschrijven.

Op HOME zie je alle leerproducten waarvoor jij bent ingeschreven. Klik op een tegel om het leerproduct te starten.

Vragen?

Heb je vragen over deze instructie of loop je tegen problemen aan stuur dan een e-mail naar support@ggzecademy.nl .