Met onderstaande instructie kun je je registratie bij beroeps- en kwaliteitsregisters in Centraal leerplatform GGZ Ecademy aanpassen. Het is belangrijk dat je deze goed invult zodat accreditatiepunten automatisch toegekend kunnen worden. Je kunt deze gegevens op elk moment aanpassen.

Let op: Het bijschrijven van accreditatiepunten voor SKJ kan helaas niet automatisch. Daarom is het niet mogelijk om de registratie bij dit register in het CLP te vermelden.

1. Ga naar het inlogscherm van Centraal leerplatform GGZ Ecademy: https://portaal.ggzecademy.nl.

2. Klik in de menubalk rechtsboven op je naam en kies voor Mijn Profiel.

3. Onder het kopje Registratie bij beroeps- en kwaliteitsregisters zie je welke registers je al hebt ingevoerd. Klik op de button Bewerken.

4. Wil je een eerder ingevulde registratie aanpassen?
    1. Klik dan achter het betreffende register op het potloodje, corrigeer je nummer* en klik op Opslaan.

5. Wil je een eerder ingevulde registratie verwijderen?
    1. Klik dan achter het betreffende register op de prullenbak.

6. Wil je een register toevoegen?
    1. Kies uit de keuzelijst het juiste register.
    2. Vul je nummer* in en klik op Toevoegen.

* Wordt je nummer niet geaccepteerd? Kijk dan in onderstaande tabel of je nummer voldoet aan de notatiewijze. Heb jij een nummer wat er anders uitziet, stuur dan een e-mail naar support@ggzecademy.nl.

RegisternaamNotatiewijze
Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP)11 cijfers
Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN)11 cijfers
Vereniging voor Verslavingsgeneeskunde Nederland (VVGN)11 cijfers
Nederlandse Orthopaedische Vereniging (NOV)11 cijfers
Federatie van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten (FgzPt)11 cijfers
(Cognitief) gedragstherapeuten (VGCt)VGCt- gevolgd door minimaal 2 en maximaal 6 cijfers
Kwaliteitsregister Psychotherapie (NVP)PT- gevolgd door minimaal 2 en maximaal 6 cijfers
NIP-Eerstelijnspsychologie NIPNIP- gevolgd door 8 cijfers. Bestaat je nummer uit minder cijfers, vul het dan aan de voorkant aan met nullen. Voorbeeld: 12345 wordt 00012345.
NIP Kinder- en Jeugdpsycholoog (K&J) / NVO Orthopedagoog-Generalist (OG)NVO- gevolgd door minimaal 2 en maximaal 5 cijfers
Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)NVRG- gevolgd door 5 cijfers
NIP-Lichaamsgericht Werkend Psycholoog NIPNIP- gevolgd door 8 cijfers. Bestaat je nummer uit minder cijfers, vul het dan aan de voorkant aan met nullen. Voorbeeld: 12345 wordt 00012345.
NIP-Neurofeedbackpsycholoog NIPNIP- gevolgd door 8 cijfers. Bestaat je nummer uit minder cijfers, vul het dan aan de voorkant aan met nullen. Voorbeeld: 12345 wordt 00012345.
NIP-Psycholoog Mediator NIPNIP- gevolgd door 8 cijfers. Bestaat je nummer uit minder cijfers, vul het dan aan de voorkant aan met nullen. Voorbeeld: 12345 wordt 00012345.
Vereniging voor Cliëntgerichte Psychotherapie (VCgP)
Nederlandse vereniging van praktijkondersteuners (NVvPO)Minimaal 4 en maximaal 5 cijfers
Registerplein9 cijfers
Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals6 of 11 cijfers
Verpleegkundig Specialisten Register11 cijfers
Landelijke Vereniging Praktijkondersteuner Huisarts - Geestelijke Gezondheidszorg (LV POH-GGZ)minimaal 1 en maximaal 4 cijfers
Register Vaktherapieminimaal 4 en maximaal 8 cijfers
Accreditatie Bureau Cluster 111 cijfers